Meetinstrumenten

Meetbox

Indien nodig wordt samen met Celnet een vocht- & temperatuurmeetbox geïnstalleerd. Dit robuuste en slimme apparaat meet uiterst nauwkeurig de relatieve luchtvochtigheid en de temperatuur, zodat het dauwpunt, het vochtdeficit, de energie-inhoud en de absolute luchtvochtigheid tot achter de komma nauwkeurig kan worden vastgesteld. Net als Celnet zelf is ook dit product tot stand gekomen door een mix van eigen kennis en dito ervaringen. De meetbox wordt inmiddels een kleine twintig jaar met succes doorontwikkeld en toegepast tot in de meest extreme agrarische omstandigheden.

Het is tegelijkertijd maar één van de producten die wij in ons assortiment hebben om de werking van Celnet te optimaliseren. Andere voorbeelden daarvan zijn onze dompelbuis, onze (buis)temperatuuropnemer en vergelijkbare producten die state-of-the-art zijn qua materiaalkeuze en dankzij YCY-kabels beschermd zijn tegen bijvoorbeeld elektromagnetische stoorsignalen.

Tegelijkertijd doen we soms ook bewust een pas op de plaats wanneer onze ervaringen zijn dat innovatie uw gebruiksgemak belemmert. Zo houden we de beeldschermen, waarin u in één oogopslag alle meetresultaten ziet, bewust tweedimensionaal, omdat de ervaring is dat de gebruiker dit prettiger en overzichtelijker vindt.

error: Content is protected !!