Over ons

Over ons

Celnet kwam, onder de naam ‘Celmac’, voor het eerst op de markt in 1987. Het is een product dat in eigendom is van Beemster Electrical Solutions B.V.

De implementatie van Celnet doen wij naar uw wensen en volgens een strakke planning. Onze vakmensen handelen namelijk niet alleen nauwkeurig, maar ze zijn ook behulpzaam qua persoonlijkheid, kunnen goed communiceren én zijn in staat om goed te luisteren. Daarin investeren wij ook fors, via trainingen en in de dagelijkse feedback op de werkvloer. Het resultaat is een planuitwerking op maat die we met u bespreken. Pas na akkoord van uw kant gaan wij aan de slag in uw pand of kas.

Tijdens de opleveringsfase voeren onze monteurs en installateurs diverse testen uit van alle software en hardware die gekoppeld zijn aan Celnet. Eventuele uitdagingen lossen ze in overleg met de projectmanager ter plaatse op. Daarbij geldt dat Beemster  Electrical Solutions B.V. niet denkt in problemen maar in oplossingen: wij zorgen te allen tijde ervoor dat u zonder problemen aan de slag kunt.

De installatie- en implementatiefase omvat:
• Levering van alle materialen
• Installatie op locatie conform engineering o.l.v. een projectmanager
• Testen (FAT, SAT, cold testing, hot testing)
• Documented commissioning (het documenteren van alle testen)
• Electrical CE Documentation video

Beemster is onderdeel van Heilig Group. De verbinding met Heilig Group biedt onze klanten financiële stabiliteit en toegang tot kennis en ervaring van de gehele groep in industriële technologie, wat leidt tot vergaande innovaties. Kunnen we u verder helpen? Neem vandaag nog contact met ons op. Beemster Electrical Solutions B.V. beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem welke in overeenstemming is met de eisen van de norm VCA* 2008/5.1 en ISO 9001.

OVER HEILIG GROUP

N.M. Heilig B.V. is opgericht in 1978 door Nico Heilig. Ons bedrijf begon destijds als eenmanszaak met één lasmachine en groeide in de loop der jaren uit tot een grote internationale bedrijvengroep, allen actief in het maken van machines en installaties voor de bulk handling en recycling branche. Het is onze missie om onze klanten een uitgebreid dienstenpakket te bieden met betrekking tot engineering, ontwikkeling, fabricage en installatie. Iets wat door de verscheidenheid aan expertise binnen verschillende bedrijven binnen de groep mogelijk is geworden. De individuele bedrijven uit Heilig Group bieden een compleet pakket aan oplossingen op het gebied van recycling, afvalmanagement, bulk handling, houtverwerking machines, warmtewisselaars, industriële mengers en elektrotechnische installaties. Heilig Group, verdeeld over diverse Europese landen, vormt een sterk en toonaangevend conglomeraat dat aan klanten levert over de hele wereld.

Onze andere bedrijven

Antha-Pol
Beemster
Bezner
Bezner Oswald
B+B
Geurts
NM Heilig
Heilig Mixers
NMH
Recco

Onze bedrijvengroep

Heilig Group

CELNET

Celnet is een product dat altijd aan zet en daarmee leidend is in de markt. Als het gaat om gebouwbeheerssystemen staat Celnet al ruim veertig jaar aan de top. Celnet registreert niet alleen, maar meet, bewaakt én regelt het ook. Op macroniveau voor een heel bedrijfscomplex maar ook in afzonderlijke ruimtes.

error: Content is protected !!