Projecten

Recycling & afvalverwerking

Systemen voor het verwerken, transporteren, sorteren, scheiden, wassen, en terugwinnen van materialen uit afvalstromen. Oplossingen voor afvalsorteerbedrijven, waste-to-energy afvalverbranding en bedrijven actief in de recycling van materialen.

Bulk materiaal verwerking

Oplossingen voor het verladen, transporteren, zeven, mengen, verkleinen, wassen, drogen en verwerken van grondstoffen en droge bulkgoederen. Voor productieprocessen waar materialen ingaan en waardevollere producten uitkomen, of waar op- en overslag plaats vindt.

Industriële mengers

Ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden van industriële mengers met een capaciteit tot 75.000 liter. Mengers voor het mengen, homogeniseren, koelen, verwarmen, coaten van poeders, pasta’s en granulaten. Ook voor het injecteren van vloeistoffen of voor opslag van moeilijk lossende producten.

Warmtewisselaars

Industriële warmtewisselaars voor efficiënt gebruik van energie en warmteterugwinning. Klant specifieke ontwerpen en fabricage van warmtewisselaars, van warmte technische engineering tot en met de bouw en levering van de apparaten.

Elektrotechniek

Elektrotechnische installaties voor de sectoren industrie, bouw en agro. Engineering, project management, installatie, implementatie en onderhoud. Of het nu gaat om gebouwgebonden laagspanning installaties, besturing voor machines, procesvisualisaties, verlichting, klimaatinstallaties in de agrarische sector, branddetectie systemen of zonnepanelen.

Houtverwerkingsmachines

Machinebouw voor het verwerken van hout afkomstig uit de bosbouw. Specialist in machines voor houtzagerijen en bewerkingen als rond maken, schillen, bewerken, punt slijpen, sorteren, transporteren en zagen van hout.

Fabricage en productie

Onze productie faciliteiten in Europa bieden de mogelijkheden voor fabricage en productie van machines, apparaten en complete systemen. Certificeringen voor kwaliteitsmanagement, borging van laskwaliteit en verstrekking van CE markering op constructies, machines en drukapparatuur zijn aanwezig.
De faciliteiten zijn ingericht voor het realiseren van klant specifieke productie, assemblage en het voorzien van coating op kleine en grote producten.
Verwerking en bewerking van verschillende koolstof staal en RVS soorten, evenals assemblage van hydraulische, elektrotechnische en pneumatische systemen worden uitgevoerd. Het machinepark bestaat uit mogelijkheden voor plaat bewerking, snijden en zetten, lassen, draai- en freesbanken en spuitcabines.

error: Content is protected !!